Crònica jornada 12/13 d’octubre

|

?RESULTATS?

PREBENJAMÍ 1️⃣-3️⃣ BENICÀSSIM
Primer partit de lliga amb moltes coses bones i unes altres que necessiten millorar. Els nostres han sortit amb les piles posades i amb molta energia, s’han esforçat tots com a equip i ho han fet bé. El Benicàssim ens ha arraconat en els corners, i tenia dos o tres jugadors més grans que els nostres, que estaven ben posats en el camp. Per mala sort 2 gols han vingut per rebutgi. Continuem millorant i entrenant.

PRIMER TOQUE 7️⃣-1️⃣ BENJAMÍ B
⚽️Golejador: Leo(1)
Partit que vam saber jugar durant la primera part amb un 2-1 en contra. No obstant això, no vam aconseguir estar a l’altura de la intensitat que demanava el partit i per petites errades i despistes vam encaixar els gols restants en la segona part. El camp se’ns va fer gran i estàvem desorientats. A seguir treballant que açò només ha fet que començar!

BENICENSE 2️⃣-2️⃣ BENJAMÍ A

VILAFAMÉS 2️⃣-1️⃣2️⃣ ALEVÍ B
⚽️Golejadors: Fran(4), Aina(4), Carles(1), Diego(1), Abel(1), Joan Ibañez(1)
Partit controlat des de l’inici, on als 15 minuts anàvem guanyant 0-5 amb molt bon futbol i moltes grans jugades combinades. Després vam saber mantenir el partit a un ritme més pausat i sense estrènyer més del que tocava.
Gran feina col·lectiva en equip.
Continuem treballant.

ALEVÍ A 3️⃣-2️⃣ SANT MATEU
⚽️Golejadors: Marc(2), Renau(1)
Partit dominat de principi a fi pels nostres nens. Els nens han tingut la possessió durant tot el partit. Els gols del rival han vingut per culpa d’errors defensius. Molt contents pel joc dels nens. Toca seguir treballant per millorar.

CADET 1️⃣-3️⃣ TORREBLANCA
Partit amb molt poc futbol per part de tots dos equips. On hem sortit nerviosos, i un Torreblanca més contundent s’ha aprofitat de dues fallades defensives. I ha marcat la diferència. Molta feina per davant i a aixecar cap.

CASTELLÓ 1️⃣-0️⃣ INFANTIL
Resultat molt curt per al que s’ha vist, Raúl ha salvat a l’equip d’un resultat més gros. Poca incidència en atac i del treballat durant la setmana.
A seguir treballant.

TORREBLANCA 3️⃣-1️⃣ JUVENIL

Deixa un comentari