Història

El Club Esportiu Vall d´Alba naix el 1977 gràcies a un grup d’apassionats pel futbol que decidixen organitzar-se per a formar un equip i formalitzar els entrenes i partits que jugaven per afició. Estem parlant de la primera junta directiva, els que amb molt esforç van aconseguir començar la història del nostre club. 

De fet, en els seus inicis el camp Avenc no existia, furs este grup d’amics qui van demanar ajuda a tots els veïns de la Vall d´Alba per a fer d’un camp d’aladre un de futbol. Amb molt treball, temps, mà d’obra i maquinària aportada voluntàriament van aconseguir formar on ara pareix tan natural jugar.

L’any 1978 va ser quan l’Amater del nostre estrenat Club va jugar el seu primer partit federat. Així que parlem d’una doble celebració, recentment en la temporada 2017/18 s’han complit 40 anys de la formació del Club i de la federació del primer equip. 

Diferents juntes directives s’han succeït des de llavors i com el pas del temps entreveu, el Club i les seues instal·lacions han evolucionat positivament. El camp de joc, que era de terra, deix créixer vida per a convertir-se en un de gespa cap a l’any 2002 i uns anys després van ampliar les instal·lacions amb un altre camp de gespa artificial a causa de l’augment d’equips i jugadors federats del C.D. VALL D´ALBA.

El Club va creixent, durant estos 40 anys, pares, fills i alguns néts han passat per les línies del C.D. Vall d´Alba. Així que no parlem només d’un Club, sinó d’una gran família a qui vos volem presentar.